På äventyr med Rövare Knut - De försvunna diamanterna

Start lördag 13 mars klockan 14:00 avslut ca 18:00
För barn mellan 6-11 år
Samling utanför Rönnby (Västerås)
Pris: 150 kr per barn i vuxet sällskap. I priset ingår grillad/kokt korv, "festis" & äventyr i skogen samt fika.
Betalning till swish 070-645 42 61

Separat mail skickas till alla deltagare med mer information.
Bra saker att ta med:
-Egen ryggsäck
-vattenflaska
-sittunderlag
-extra tröja

Lite "fakta" om Rövare Knut:
"Frågar någon Rövare Knut om vad han gillar bäst så är det färgade diamanter som står högst upp på hans lista men han blir troligen lika glad över en grillad korv eller hamburgare i trevligt sällskap.
Rövare Knut sitter gärna vid en eld och berättar om sina många rövarhistorier och det flesta av dem är just troligen bara historier. Enligt Rövare Knut själv har han rövat diamanter från kungar, varit kompis med Ronja Rövardotter, kastat lasso med farliga ormar. Det finns en historia om Rövare Knut där det sägs att han är ansvarig för alla korvar som någonsin ramlat ner i en eld vid grillning. Har det hänt dig någon gång så kan det ha varit Rövare Knut som varit framme utan att du märkt det.
I skogen bor det många varelser och djur och dessa brukar hålla sig borta när vår rövare skrattar högt. Det dånar genom skogen när han skrattar. Nästa gång du är i skogen så ställ dig gärna och lyssna, kan du höra Rövare Knut skratta högt?
Så länge du är snäll mot naturen är du säker för att råka ut för denna man. Något du verkligen inte bör göra är att slänga skräp i naturen för då kan du få möte det argsinta skrattet och vips har du mist alla dina ägodelar och kanske kommer du tappa alla dina korvar i elden"